Ako sa starať o vlasy po návrate z letnej dovolenky pri mori

Ako sa starať o vlasy po návrate z letnej dovolenky pri mori

Dovolenka pri mori je pre nás tým pravým odpočinkom. Na druhú stranu predstavuje obrovskú záťaž pre naše vlasy. Ako sa o vlasy správne starať po návrate z letnej dovolenky? Pozrite sa na osvedčené tipy, vďaka ktorým budú vaše vlasy vyživené, hladké a lesklé.


Vlasy potrebujú hydratáciu a výživu

Ak sú vaše vlasy zničené od soli, vysušené od chlóru, sú strapaté a lámu sa, je potrebné začať s dostatočnou hydratáciou a výživou. Prvým krokom k regenerácii vlasov je ich intenzívna hydratácia. Zvoľte kvalitný prírodný šampón, ktorý je určený na suché a poškodené vlasy. Skvelou voľbou sú produkty s obsahom aloe vera, jojobového oleja alebo bambuckého masla. Tieto ingrediencie vlasy hĺbkovo hydratujú, vyživujú a dodávajú im späť stratenú hebkosť a elasticitu. Aloe vera má upokojujúce a hydratačné vlastnosti.
Po umytí vlasov nezabudnite na masku na vlasy. Maska vlasy intenzívne vyživí a dodá im vitamíny a minerály. Pre poškodené vlasy je ideálna maska ​​s obsahom arganového oleja, kokosového oleja alebo keratínu. Masku naneste na vlasy po celej dĺžke, nechajte pôsobiť podľa návodu a potom dôkladne vymyte. Uvidíte, že vlasy budú vyzerať zdravšie a budú jemné a hladké.

 

Olej môže zachrániť zničené vlasy

Ak sú vaše vlasy skutočne extrémne zničené, pridajte v starostlivosti o vlasy ešte tretí krok, ktorým je použitie kvalitného oleja na vlasy. Olej dodá vlasom lesk a extra ochranu. Pomáha na rozstrapkané končeky, je vhodný na rozčesanie zastrapatených vlasov. Aký olej vybrať? Voľte kvalitný prírodný kokosový alebo arganový olej. Olej vlasy uhladí, zabráni ich štiepeniu a dodá im krásny zdravý vzhľad.

Kokosový olej je skvelým prírodným hydratačným prostriedkom na vlasy.
Naneste ho na vlasy, nechajte pôsobiť a potom dôkladne opláchnite.

Ricínový olej podporuje rast vlasov a zanecháva ich lesklé a silné. Naneste ho na korienky vlasov a jemne vmasírujte.

• Zmes medu a olivového oleja poskytne vašim vlasom intenzívnu hydratáciu a výživu. Aplikujte zmes na vlasy a nechajte pôsobiť aspoň hodinu pred opláchnutím.


Ako sa správne starať o vlasy po návrate z dovolenky?


• Dôkladne sa o vlasy starajte – zvoľte kvalitný šampón, masku aj olej.

• Vlasy rozčesávajte šetrne. Používajte hrebeň, ktorý má široké zuby.

• Vlasy nefénujte na vysoký stupeň. V lete ich najlepšie nechajte uschnúť bez fénovania. Pokiaľ sa rozhodnete vlasy fénovať alebo na ich úpravu používať teplo, použite ochrannú hmlu na vlasy.

• Nepoužívajte stylingové produkty - vyhnite sa tužidlám, lakom na vlasy alebo gélom na vlasy.

• Jedzte výživové doplnky, ktoré sú určené na zlepšenie kvality vlasov a pokožky.
 


Akú prírodnú kozmetiku vybrať? 5 osvedčených tipov

Starostlivosť o vlasy po návrate z dovolenky pri mori je dôležitá, pretože slaná morská voda a slnečné lúče môžu vlasy vysušiť a poškodiť. Doprajte si kvalitnú starostlivosť o vlasy s prírodnou kozmetikou, ktorá je bezpečná, voňavá a mimoriadne účinná. Pozrite sa na prémiové prírodné produkty na vlasy.

• Šampón na vlasy 9 divov kvetov pre jemné vlasy s hydratačnými a upokojujúcimi vlastnosťami je vhodný pre extrémne suché vlasy. Oceníte ho pri svrbení pokožky a pomáha aj so zápalovými ložiskami na vlasovej pokožke. Šampón vlasy upokojí, dodá im potrebné živiny a posilní ich. Zjemňuje a odstraňuje problémy so suchými lupinami, pomáha posilňovať jemné vlasy a podporuje zdravú obranyschopnosť vlasovej pokožky. Obnovuje lesk a vitalitu vlasov. Oceníte ho nielen po návrate z dovolenky pri mori.

Organický tekutý šampón na suché, namáhané a poškodené vlasy Nutrishamp je určený na starostlivosť o suché, poškodené a veľmi zničené vlasy, či už mechanicky alebo chemicky. Je vhodný pri starostlivosti o citlivú a podráždenú pokožku hlavy s tvorbou suchých lupín. Skvele čistí a hydratuje vlasy, dodáva im potrebné živiny, zjemňuje ich a vyživuje. Pomáha eliminovať tvorbu lupín, uľahčuje rozčesávanie, posilňuje vlasy a ich rýchlejšiu regeneráciu. Zvyšuje obranyschopnosť vlasovej pokožky. Vlasy získavajú späť svoj lesk a vitalitu.

Maska na vlasy 9 divov kvetov hydratuje a upokojuje jemné vlasy a citlivú vlasovú pokožku. Je ideálny na posilnenie a obnovu poškodených vlasov. Je navrhnutá tak, aby si poradila s extrémne suchými vlasmi, svrbením pokožky aj podráždením. Veľmi dobre hydratuje, dodá vlasom živiny, upokojí pokožku a eliminuje suché lupiny. Jemné vlasy dostatočne posilnia. Obnovuje lesk a vitalitu vlasov.

Organická šťava z aloe vera je čisto prírodné tonikum, ktoré môžete použiť na pleť aj na vlasy. Je skvelým pomocníkom na dovolenke pri mori aj po návrate domov. Udržuje hydratáciu pleti aj vlasov, podporuje regeneráciu a upokojuje podráždenie. Pomáha pri starostlivosti o pokožku spálenú slnkom, je vhodné na akné a dermatitídy. Vďaka svojim hydratačným vlastnostiam podporuje obnovu kožných buniek, prečisťuje vlasovú pokožku, zmierňuje svrbenie a upokojuje podráždenie. Táto organická šťava neobsahuje alkohol, farbivá ani vône.

Arganový olej lisovaný za studena pomáha eliminovať predčasné známky starnutia pokožky. Je vhodný pre ekzematickú a psoriatickú pokožku, neupcháva póry a výrazne regeneruje, obnovuje a posilňuje štruktúru pokožky a vlasov.

Kde kúpiť kvalitnú prírodnú kozmetiku?

Kvalitnú prírodnú kozmetiku za rozumné ceny nájdete v e-shope Soaphoria.sk. Pozrite sa na voňavé šampóny, účinné masky na vlasy a kvalitné prírodné oleje. Pravidelná starostlivosť o vlasy pomáha zlepšiť kvalitu a hustotu vlasov, dodá im lesk a silu.

 

 
Zatvoriť
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa