Ako hydratovať pleť v lete: Vyskúšané tipy pre hydratovanú pleť

Ako hydratovať pleť v lete: Vyskúšané tipy pre hydratovanú pleť

Slnečné lúče môžu pokožku vysušiť a dehydratovať. Dehydratácia pleti sa môže prejavovať nepríjemným pnutím, svrbením, olupovaním a tvorbou vrások. Ako na hydratáciu pleti a pokožky v lete? V článku nájdete tipy na to, ako dopriať svojej pokožke to, čo v lete potrebuje. Nezabudnite na kvalitnú prírodnú kozmetiku, ktorá pokožku vyživí a hydratuje.

Ako sa starať o pleť

Základom starostlivosti o pleť je dôkladné čistenie, ideálne dvojfázové, napríklad pomocou mlieka alebo oleja a jemného čistiaceho gélu bez alkoholu. Po čistení pleti na ňu naneste kvalitný hydratačný krém ráno aj večer. Od 30 rokov veku je vhodné pod krém nanášať pleťové sérum. Môžete tiež používať hydratačné vody, spreje a kvetinové vody. Raz týždenne môžete aplikovať hydratačnú masku.


Ako pleť v lete správne hydratovať?

- Základom hydratácie pleti je dostatočný príjem tekutín. Aj keď nemáte smäd, je vhodné dostatočne piť. Najlepšie 2 až 3 litre tekutín (ideálne vody) denne.

- Vyberte si kvalitný a ľahký hydratačný krém, ktorý pleť nezaťaží a zároveň jej dodá potrebnú hydratáciu. Vyskúšať môžete napríklad Hydratačný & rozjasňujúci pleťový krém Majestic s unikátnym zložením a kyselinou hyalurónovou. Na suchú pleť sa hodia krémy s kyselinou hyalurónovou, aloe vera, bambuckým maslom alebo jojobovým olejom.
 
- Vyskúšajte kvalitné séra s kyselinou hyaluronovu, napríklad úžasné Skinfood Jelly, ktoré už nikdy nedáte z ruky. Séra a krémy s kyselinou hyalurónovou obsahujú často dva typy tejto kyseliny – vysokomolekulárnu a nízkomolekulárnu kyselinu hyalurónovú. Veľkosť molekúl kyseliny hyalurónovej ovplyvňuje jej schopnosť preniknúť do kože. Menšie molekuly prenikajú hlbšie, lepšie sa vstrebávajú a prinášajú lepšie výsledky.

- Nevyhnutnosťou je opaľovací krém. Pokiaľ je vonku veľmi horúco a chystáte sa na slnko, vyberte si krém so širokospektrálnou ochranou a SPF faktorom 20 a viac. Ak budete tráviť vonku viac času, je nutné aplikáciu krému pravidelne každé dve hodiny opakovať. Na tvár aplikujte krém, ktorý neupcháva póry. Vyskúšať môžete napríklad pleťový krém Superdefense+ so SPF 20.

- Do jedálnička zaraďte ovocie a zeleninu bohatú na vodu a vitamíny. Môžete jesť melón, uhorku, paradajku, papriky alebo brokolicu. Vyhýbajte sa alkoholu a kofeínu, ktoré dehydrujú organizmus.
 


Tipy na kvalitnú kozmetiku, ktorá hydratuje pokožku

Cerarepair+ posilňujúce mlieko hydratuje, zvláčňuje a regeneruje pokožku. Telové mlieko je obohatené o ceramidy a lipidy. Vďaka ľahkej konzistencii sa rýchlo vstrebáva. Nezanecháva pocit mastnoty či lepkavosti. Mlieko poskytuje pokožke aktívne látky, ktoré podporujú jej prirodzenú obranyschopnosť. Je ideálne pre všetky typy pokožky, vrátane jemnej a citlivej. Výrobok je bez pridaných vonných látok a esenciálnych olejov.

Superdefense+ ochranný hydratačný krém so SPF 20 je určený pre všetky typy pleti a poskytuje širokospektrálnu ochranu pred škodlivými UV lúčmi. Obsahuje minerálne filtre bez nano častíc. Krém má ľahkú, nemastnú konzistenciu, rýchlo sa vstrebáva a neupcháva póry. Obsahuje peptidy, provitamín B5, vitamín E, kyselinu hyalurónovú a minerálne UV filtre. Veľmi dobre hydratuje, zvláčňuje a bojuje proti predčasnému starnutiu. Navyše podporuje rýchlejšiu regeneráciu buniek a chráni pleť. Je vhodný aj pre citlivú, alergickú, ekzematickú pleť všetkých vekových kategórií. Krém neobsahuje pridané vonné látky ani esenciálne oleje.

- Dermacare Hyaluron Skinfood Jelly je super hydratačné želé, ktoré trvalo rehydratuje a osviežuje pokožku. Pleť perfektne zvláčni, redukuje šupinatosť a obnovuje elasticitu. Znižuje výskyt jemných liniek a vrások, vyrovnáva pH pokožky a navracia jej žiarivý a zdravý vzhľad. Vysoko hydratačná a regeneračná receptúra ​​zlepšuje vzhľad poškodenej či namáhanej pleti, neutralizuje voľné radikály a chráni pred vonkajšími vplyvmi. Zlepšuje stav pleti pri rôznych typoch kožných ochorení a reguluje transepidermálnu stratu vody. Gél je vhodný pre všetky typy pleti.

- Pleťová ílová maska ​​9 Divov Kvetov je navrhnutá pre citlivú pleť. Maska účinne čistí pleť bez podráždenia a vysušenia, odstraňuje odumreté bunky, zjemňuje, obnovuje, hydratuje a dodáva pleti živiny. Navracia jej vitalitu a jas. Je vhodná aj pre krehkú pleť so sklonom k ​​ekzémom a dermatitídam. Krásne vonia a má jemnú konzistenciu.

- Dermacare+ Cica Repair Sleeping Mask je nočná regeneračná maska ​​s vitamínom B3 a centellou, ktorá pokožku hĺbkovo upokojí, regeneruje a posilňuje. Navracia rovnováhu poškodenej pleti, obnovuje a relipiduje pokožku, vyrovnáva zdravé pH pokožky a navracia jej žiarivý a zdravý vzhľad. Je vhodná pre všetky typy pleti.


Kde kúpiť kvalitnú prírodnú kozmetiku?

Vyberte si kvalitnú prírodnú kozmetiku za rozumné ceny. Na Soaphoria.sk zakúpite voňavé pleťové masky, kvalitné séra, oleje alebo krémy, ktoré pokožku hydratujú, vyživujú a dodajú jej vitalitu a jas. Nezabudnite na dostatočnú SPF ochranu.

 

 
Zatvoriť
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa