DERMACARE+ Rehydratačný fluid na posilnenie kožnej bariéry (tvár-telo-vlasová pokožka)

16,95 € (s DPH)
  • Osobný odber: Kapušianske Kľačany Zadarmo
  • do 48 hodín od prijatia objednávky (denne od 06:30 do 15:30)

  • kuriér GLS 3,79 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodín na adresu

  • kuriér SPS 3,79 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodín na adresu

  • Packeta výdajné miesto 2,99 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodin na zvolené výdajné miesto

Kód:
8586023262660
Obľúbené21
Porovnať0
Zoznam želaní(4)

BENEFITY: hĺbkovo hydratačný, zvlhčujúci a zvláčňujúci účinok, upokojuje a navracia rovnováhu, obnovuje a odstraňuje pocit diskomfortu a jeho prejavy na koži, vyrovnáva zdravú hodnotu pH kože

Až 96% užívateľov zaznamenalo okamžité zvláčnenie a odstránenie nepríjemného pnutia kože. *Výsledky založené na spotrebiteľskej štúdii vykonanej za účasti 45 užívateľov vo veku nad 18 rokov pri meraní 5 minút po aplikácii.

Až 94% užívateľov potvrdilo zlepšenie vizuálnej kvality kože z hľadiska jej hydratácie a celistvosti. *Výsledky založené na 12-týždňovej spotrebiteľskej štúdii vykonanej za účasti 45 užívateľov vo veku nad 18 rokov pri 2 aplikáciách denne.

> hĺbkovo hydratačný, zvlhčujúci a zvláčňujúci účinok
> efektívne obnovuje a odstraňuje pocit diskomfortu
> posilnenie obranyschopnosti kožnej bariéry
> udržanie a uzamykanie vlahy v hlbších vrstvách kože
> zlepšuje kvalitu kože a života

PRE KOHO JE URČENÝ: Rehydratačný fluid je ideálny na telo i tvár pre každodenné použitie a vhodný pre všetky typy pokožky, najmä však pre precitlivenú a suchú, extrémne citlivú, veľmi dehydratovanú a vysušenú či alergickú kožu a pri liečbe atopického ekzému, psoriázy, keratózy pilaris a ekzémov rôzneho druhu. Produkt je vhodný aj pre onkologických pacientov podstupujúcich liečbu. Produkt bez obsahu pridaných vonných látok a esenciálnych olejov.

  VEGAN REHYDRATAČNÝ ĽAHKÝ KRÉM BEZ ALERGNÉNOV  
  VHODNÝ NA TELO A TVÁR  
  BEZ PARFUMÁCIE, SILIKÓNOV, PARABÉNOV A ALKOHOLU     
  SO ZVLHČUJÚCIM A UPOKOJUJÚCIM ZLOŽENÍM  

150ml

Čítajte viacZobraziť menej
Popis

Hĺbkovo rehydratačný, regeneračný a posilňujúci výrobok určený na podporu rýchlejšieho a trvalo udržateľného zvlhčenia a zvláčnenia oslabenej, poškodenej, vysušenej či dehydratovanej kože, ale najmä na starostlivosť o extrémne citlivú či alergickú kožu a pri liečbe atopického ekzému, psoriázy, keratózy pilaris a ekzémov rôzneho druhu. Produkt je vhodný na telo a tvár aj pre onkologických pacientov podstupujúcich liečbu pre každodennú starostlivosť o namáhanú a oslabenú kožu s účinkom upokojenia, humektácie a podpory regenerácie. Dermatológmi odporúčaná formulácia na účelové odstránenie diskomfortného pocitu (suchosti, drsnosti, pálenia, pnutia, svrbenia či začervenania), ochranu pred opätovným vysušovaním fixovaním vlhkosti v hlbších vrstvách kože, redukciu suchých a šupinatých ložísk, obnovu bariérovej schopnosti a ochranu pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi. Aktívne látky vyznačujúce sa excelentnou schopnosťou rehydratovať a viazať vlhkosť do buniek ako sú komplex 2 typov kyseliny hyalurónovej (HMW a LMW), sodium PCA a extrakt Centella Asiatica sú doplnené o podporné aktívne látky vo forme vitamínu B3 a E, pro-vitamínu B5 a kyseliny mliečnej pre urgentné a komplexné pôsobenie na podráždenia rôzneho pôvodu, redukciu suchosti, obnovu a zachovanie zdravého vzhľadu kože.

HLAVNÉ ZLOŽKY
> komplex kyseliny hyalurónovej typu HMW, ktorý zabezpečuje pomaly sa uvoľňujúcu, vysoko účinnú hydratáciu, regeneračný a premasťujúci účinok na kožu s vytvorením hustej ochrannej a priedušnej vrstvy na jej povrchu; kým typ LMW poskytuje dlhotrvajúcu hydratáciu, vypĺňajúci efekt, dobrú vstrebávateľnosť a priepustnosť kože
> sodium PCA má vynikajúci hydratačný účinok, zvyšuje elasticitu kože
> extrakt z Centella Asiatica regeneruje tkanivá a podporuje zlepšenie štruktúry kože
> glycerín rastlinného pôvodu pomáha zadržiavať vlhkosť v pokožke a podporuje hydratáciu
> vitamín B3 (niacín) potláča pocit svrbenia a pnutia kože. Podporuje obnovu lipidovej bariéry kože.
> pro-vitamín B5 upokojuje, udržuje optimálnu hladinu vlhkosti a bojuje proti opätovnému vysušovaniu pleti, posilňuje jej obranyschopnosť
> vitamín E je antioxidant, ktorý udržuje hydratáciu a pružnosť kože
> kyselina mliečna šetrne obnovuje povrch kože bez mechanického podráždenia

OBSAH
150ml

Čítajte viacZobraziť menej
Vlastnosti
8586023262660
Podrobnosti

VÔŇA VÝROBKU
Produkt neobsahuje pridané vonné zložky.

FARBA VÝROBKU
Produkt prírodnej béžovej farby bez obsahu syntetických a minerálnych farbív.

KONZISTENCIA VÝROBKU
Výrobok ľahkej krémovej konzistencie s rýchlou vstrebávateľnosťou.

KONZERVAČNÝ SYSTÉM VÝROBKU A DOBA POUŽITIA
Bezpečnosť zákazníka je pre nás prvoradá, preto pre garanciu mikrobiologickej nezávadnosti a stabilite sme vybrali aj vhodný konzervačný systém. Tieto látky nepredstavujú alergény a nedráždia pokožku, ani sa v nej nekumulujú a sú veľmi dobre tolerované kožou. Všetky obsiahnuté látky sú bez GMO a nanomateriálu a samozrejme netestované na zvieratách.
Po otvorení výrobok odporúčame spotrebovať do 12 mesiacov.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLÁCIU
Produkt je balený v recyklovateľnom airless PET obale s praktickým dávkovačom pre garanciu mikrobiologickej nezávadnosti. Obal je vratné v rámci nášho recyklačného programu.
V prípade, že sa rozhodnete po spotrebovaní obal výrobku vyhodiť, vhoďte ho do žltého kontajnera na plastový separovaný odpad.

APLIKÁCIA
Primerané množstvo výrobku naneste na čistú kožu a nechajte plne vstrebať. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov aplikujte produkt každý deň ráno a večer.

UPOZORNENIA
Určené na každodenné použitie. Len na vonkajšie použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Vyhnite sa oblasti očí. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.
Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.

ZLOŽENIE
 Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Helianthus Annuus Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Glycerin, Niacinamide, Sodium PCA, Isocetyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Centella Asiatica Extract, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Glycerin, Aqua, Tocopherol,
Lactic Acid

Recenzie
Žiadne názory

Napíšte komentár

  • Spokojnosť:
Popíšte tento produkt pomocou jednoduchých a krátkych slov.
Iní zákazníci si tiež kúpili:
Produkty v rovnakej kategórii (16 ):
Zatvoriť
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa