FROSTY FIG - limitovaná sprchovacia pena s trblietkami

8,86 € (s DPH) 9,95 €
-11%
  • Osobný odber: Kapušianske Kľačany Zadarmo
  • do 48 hodín od prijatia objednávky (denne od 06:30 do 15:30)

  • kuriér GLS 3,79 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodín na adresu

  • kuriér SPS 3,79 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodín na adresu

  • Packeta výdajné miesto 2,99 €
  • objednávka bude expedovaná do cca. 48 hodin na zvolené výdajné miesto

Kód:
Značka:
Obľúbené2
Porovnať0
Zoznam želaní

Výnimočne krásna a priam nebesky rozmaznávajúca sprchovacia pena v exkluzívnom limitovanom prevedení je splneným vianočným prianím všetkých fanúšikov Soaphorie. Dokonalá kombinácia našľahanej textúry, jemných čistiacich zložiek prírodného pôvodu, pestrých farieb prírodných pigmentov a neodolateľnej sviatočnej vône medovo sladkých fíg premení každú chvíľu na rozprávkový zážitok. Ponorte sa do limitovaných soaphoristických zážitkov plných nekonečnej radosti.

 VÝNIMOČNÁ PONUKA - NAJKRAJŠIA KOZMETICKÁ VYCHYTÁVKA TÝCHTO SVIATKOV! 

Jemné čistiace tenzidy rastlinného pôvodu šetrne čistia pokožku, čím sprchovacia pena poskytuje vynikajúcu alternatívu ku sprchovaciemu gélu.
> Obsiahnuté organické maslá a oleje zabraňujú vysušeniu pokožky, a tak jej rozmaznávajúce účinky ocenia najmä tí so suchou pokožkou.
Unikátna sviatočná vôňa zahalí všetko navôkol do takej omamnej arómy, že sa vám nebude chcieť opustiť kúpeľňu.
> Výborné penivé vlastnosti pri kontakte s vodou vytvárajú bohatú farebnú penu, čo robí sprchovaciu penu ultra zaujímavou náhradou peny či šumivky do kúpeľa.
> Vďaka estetickému prevedeniu je vynikajúcim kandidátom na darček pre malých aj veľkých.
> Predstavuje dokonalý wellness relaxačný zážitok pre dospelých a horu zábavy a farieb pre deti.

Čítajte viacZobraziť menej
Popis

Každodenná očista a sprchovanie predstavujú pravidelný rituál každého z nás. V prípade náročných dní  dokáže príjemná sprcha zbaviť nielen nečistôt z povrchu pokožky, ale tiež negatívnych myšlienok, napätia či stresu. Prírodné ingrediencie starostlivo zapracované do jedinečnej penovej konzistencie sprchovacej peny sa dokonale postarajú o čistotu a hebkosť pokožky a vďaka pridaným organickým olejom zabojujú tiež proti jej vysušovaniu. Jemné ale účinné rastlinné tenzidy pokožku prečistia a esenciálne oleje zároveň rozmaznajú neuveriteľnou vôňou. So sprchovacou penou unikátnej konzistencie bude jednoducho každé sprchovanie povznášajúce a oslobodzujúce a skvele poslúži aj ako pena do kúpeľa :)

OBSAH
300ml

NÁŠ TIP
Použite sprchovaciu penu aj namiesto peny do kúpeľa. Aplikujte malé množstvo výrobku pod tečúcu vodu pri príprave kúpeľa a nechajte sa rozmaznávať krémovou penou, ktorú vytvorí.
Myslíme na životné prostredie - výrobok je balený v ekologickom sklenom obale, ktorý nám po jeho spotrebovaní môžete vrátiť. Myslite na životné prostredie aj vy - zastavte vodu, kým výrobok používate.
Sprchovacia pena je tiež veľmi obľúbenou voľbou všetkých, ktorí hľadajú unikátny a netradičný darček pre svojich blízkych :)

ODPORÚČAME KOMBINOVAŤ
Sprchovaciu penu odporúčame kombinovať s výrobkami totožnej vonnej edície, obzvlášť však s telovým jogurtom, telovou manou či telovým suflé vašej obľúbenej vône.

PREDSTAVUJEME SOAPHORISTICKÚ LAHÔDKU
Spoznaj soaphoristickú lahôdku v podobe prírodnej sprchovacej peny vďaka kratučkému video predstaveniu ;)


Čítajte viacZobraziť menej
Vlastnosti

Tabuľka vlastností

Obsah
200 ml

Špecifické referencie

ean13
8586017853720
Podrobnosti

VÔŇA VÝROBKU
Bohatá vůně ovocné svěžesti a medové sladkosti fíků vás obalí do tepla a nekončící pohody, přičemž v sobě nese náznak nostalgie a přírody, který probudí vaše smysly a vytvoří příjemně uvolněnou atmosféru.

FARBA VÝROBKU
Výrobok bez obsahu syntetických farbív vďačí za svoje oranžové sfarbenie výhradne prírodným rastlinným extraktom a práškom.

KONZISTENCIA VÝROBKU
Výrobok má unikátnu konzistenciu tuhšej peny, ktorá sa po kontakte s vlhkou pokožkou premení na jemne krémovú čistiacu emulziu.

KONZERVAČNÝ SYSTÉM VÝROBKU A DOBA POUŽITIA
Výrobok obsahuje konzervačný systém schválený pre použitie v prírodných kozmetických produktoch. Po otvorení odporúčame výrobok spotrebovať do 9 mesiacov.

OBAL VÝROBKU A NÁVRH NA RECYKLÁCIU
Výrobok je balený v recyklovateľnom plastovom kelímku s praktickým uzáverom. Po spotrebovaní výrobku môžete kelímok vypláchnuť vodou a použiť na uskladnenie drobností v domácnosti, ako sú gombíky či klince :) Obal je vratný v rámci nášho recyklačného programu.
Ak sa rozhodnete obal výrobku vyhodiť, vhoďte ho do kontajnera určeného na zber plastového separovaného odpadu.

APLIKÁCIA
Do sprchy: Primerané množstvo naneste na mokrú pokožku a krúživými pohybmi vytvorte penu, následne opláchnite vodou vhodnej teploty.
Do vane: Produkt je vhodný aj do kúpeľa, naberte prstami primerané množstvo a pod tečúcou teplou vodou sa vytvorí bohatá pena.

UPOZORNENIA
Určené na každodenné použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste, pri teplote do +30°C a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu a mrazu. Nepoužívať na otvorené rany. Pri zasiahnutí očí vyplachujte vlažnou vodou po dobu minimálne 15 minút bez prerušenia smerom od vnútorného kútika k vonkajšiemu (v prípade nosenia kontaktných šošoviek ich odstrániť vopred). Ak dôjde k podráždeniu, vyhľadajte lekársku pomoc.
Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. Výrobok okamžite prestaňte používať. Ak alergická reakcia pretrvá po dlhšiu dobu vyhľadajte lekársku pomoc.

ZLOŽENIE

Glycerin, Aqua, Sorbitol, Sodium Cocoyl, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Vitis Vinifera Seed Oil, Borago Officinalis Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sodium Chloride, Aroma*, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Stearic Acid

*z prírodných essenciálnych olejov

Recenzie
Žiadne názory

Napíšte komentár

  • Spokojnosť:
Popíšte tento produkt pomocou jednoduchých a krátkych slov.
Iní zákazníci si tiež kúpili:
4,01 € (s DPH) 4,50 €
-11%
100% organický ryžový olej lisovaný za studena sa výborne hodí na zrelú a starnúcu pokožku, suchú a dehydratovanú, ktorej štruktúru pomáha obnovovať a spevňovať, vyplňuje jemné vrásky a vyhladzuje povrch pokožky,...
Produkty v rovnakej kategórii (16 ):
Zatvoriť
Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Navigácia

Nastavenia

Viac detailov
Neboli nájdené žiadne produkty.

Vytvorte si účet ak si chcete uložiť obľúbené položky.

Prihlásiť sa

Vytvorte si účet ak si chcete použivať zoznamy želaní.

Prihlásiť sa